/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 21 setembre de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.477 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2006 :: Retalls de premsa | 10·03·2006

L’antiga estació del tren d’Olot inaugura
la seva remodelació com «L’Estació Espai Jove»
amb 25 ordinadors amb accés gratuït a Internet

El Dimoni |

Divendres 10, L’Estació Espai Jove va reobrir les seves portes com a espai de referència per als joves de la ciutat de Girona després de quinze mesos d’obres. La remodelació de l’equipament municipal es va inaugurar a les vuit del vespre, a les instal·lacions del c. Santa Eugènia de Ter, 17.

La remodelació de l’edifici, dirigida pels arquitectes Ricard Turon i Josep Cargol, ha consistit en deixar un ampli espai a la planta baixa que permet connectar visualment la façana de l’edifici amb el Parc Central i dóna amplitud als espais oberts al públic, la instal·lació d’un ascensor per fer el centre accessible i sense barreres arquitectòniques i el disseny d’un ampli espai on s’han de combinar els usos de centre d’informació juvenil, d’accés gratuït a Internet i permetre activitats de dinamització al voltant de l’accés a les noves tecnologies.

A partir d’aquest moment el centre disposarà de 25 ordinadors amb accés gratuït a Internet i que serviran per a activitats de formació i dinamització juvenil. L’Estació Espai Jove disposa de dues aules polivalents, amb capacitat per a 30 persones la més petita d’elles i per a 60, la més gran. L’ús d’aquestes aules polivalents és obert a tot tipus d’associacions juvenils perquè hi puguin realitzar activitats o reunions.

Diversos serveis

En aquesta nova etapa, a L’Estació Espai Jove s’hi mantenen els serveis municipals de Joventut i els de Solidaritat i Cooperació; el Centre d’Informació Juvenil; l’Escola de formació d’educadors en el lleure El Teler; i a més, altres entitats juvenils de la ciutat utilitzaran espais del centre, que serà lloc de referència per a nous projectes impulsats per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Girona, com ara el Senat dels Joves.

I també el CeDRe

Així mateix, el Centre De Recursos (CeDRe) ‘Josep de Delàs i Benigno Mancebo’ per la pau i la solidaritat, de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, continua ubicat a L’Estació en l’horari habitual (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h).

L’Estació Espai Jove, únic referent públic

Mitjançant la propera signatura d’un conveni de col·laboració amb la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona podrà incrementar el servei en recursos humans, materials i tècnics. D’aquesta manera L’Estació Espai Jove esdevindrà l’únic i gran referent públic de la informació, la dinamització i la promoció d’iniciatives juvenils a la ciutat, ja que la Secretaria General de Joventut tanca el seu punt d’informació juvenil de la plaça Josep Pla amb la voluntat d’evitar duplicitats en aquest tipus de serveis als joves. Gràcies a aquest conveni de col·laboració L’Estació Espai Jove incrementarà els serveis que ofereix per ajudar els joves de la ciutat en els seus processos d’emancipació, especialment pel que fa a l’accés al món laboral. [Font: www.ajuntament.gi]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)