/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 16 juny de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.841 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies | 28·08·2017

L’Akademia, projecte d’educació emocional per a joves, a la Fund. Princesa de Girona (gratuït)

Lourdes Ruiz / Anna Johé | Direcció de L'Akademia Girona

L’Akademia Girona és un projecte d’educació emocional per a joves d’entre 18 i 22 anys, gratuït, vinculat i avalat pel Màster de desenvolupament personal i lideratge del Borja Vilaseca Institute (Barcelona) que vulguin obtenir eines i habilitats necessàries per afrontar la vida diària. Joves extraordinaris que es plantegen preguntes realment importants. Qui soc? Què necessito per a ser feliç? Quines són les meves virtuts innates? Quin és el meu propòsit de vida?

L’objectiu de L’Akademia [laakademia.org] és oferir, a través d’un procés pedagògic basat en l’educació emocional, que els joves disposin dels recursos necessaris per trobar les seves respostes. Aquest projecte, actualment s’està impartint en més de 20 ciutats espanyoles i en països com Xile, Colòmbia o Brasil.

Què fa L’Akademia a la Fundació Princesa de Girona?

La 5a edició de L’Akademia Girona obre les seves portes aquest setembre i les classes s’impartiran a la Fundació Princesa de Girona (carrer de Juli Garreta, 1 – 1E), cada dimecres entre les 17 i les 20 h. El curs passat s’havia realitzat al Centre cívic del. El projecte dura 9 mesos i consta de 100 hores de classes presencials, dividides en tres grans blocs: autoconeixement, desenvolupament personal i lideratge en valors i propòsit vital i vocació professional. També disposa de seguiment i supervisió, tan de manera individual com grupal. L’objectiu és aprendre a viure amb consciencia i saviesa, arribant a ser una persona responsable, proactiva i autosuficient.

A qui va dirigit?

A joves extraordinaris que es vulguin comprometre a aquest projecte, curiosos de coneixes millor, ganes de viure una experiència transformadora, voler descobrir el que realment els apassiona, a persones que no només volen saber què els fa vibrar sinó també el com aconseguir-ho des de la seva essència.

Què t’emportaràs del viatge?

Conèixer-te a tu mateix en profunditat i conèixer com actua la teva ment. Regular les teves emocions. Identificar i afrontar les teves pors. Potenciar la teva intel·ligència emocional per tenir bona autoestima i seguretat en tu mateix. Identificar les teves creences limitants. Saber quins són els teus valors, les teves virtuts. Benestar i energia a través d’una alimentació natural. Descobrir el teu talent i vocació.

Qui imparteix les formacions?

L’Akademia es fa possible gràcies a la participació voluntària i sense ànim de lucre de facilitadors experts en diverses àrees del creixement personal i en formació.

Com inscriure’s?

Aquest curs està limitat a 25 alumnes i encara queden algunes places lliures. Per inscriure-us és necessari enviar una carta de motivació a on també feu referència al compromís de realitzar la formació. També hi ha la possibilitat de fer entrevista amb la direcció de L’Akademia Girona. En addicional, podeu contactar amb ella per qualsevol dubte que tingueu al correu-e laakademiagirona@gmail.com o al número de mòbil 649 644 079.

No perdis l’oportunitat de gaudir d’aquest gran aprenentatge que t’ofereix L’Akademia, amb seminaris i facilitadors de gran nivell, per aconseguir la millor versió de tu mateix.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)