/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 22 setembre de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.478 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 23·12·2012

L’Ajuntament de Girona vol obrir un nou centre de distribució d’aliments a Santa Eugènia

Laura Fanals |

DIARI DE GIRONA > L’Ajuntament de Girona està treballant per obrir un nou centre de distribució d’aliments al barri de. El regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, ha explicat que en aquests moments el consistori està buscant un local on ubicar el centre, però que encara no s’ha concretat. El consistori es dóna de termini fins al mes de febrer per trobar un local, i llavors es necessitaran un parell de mesos per adequar-lo.

A la ciutat de Girona existeix en aquest moment un centre de distribució d’aliments, que es troba situat al barri de Pedret i que funciona des de novembre de 2009. El local és de propietat municipal, mentre que Càritas s’encarrega de gestionar-lo.

Atès el seu bon servei, l’Ajuntament va signar el passat estiu un conveni amb la Fundació Banc dels Aliments, Creu Roja i Càritas Diocesana un conveni per tal de mantenir-lo, especialment en aquesta conjuntura de recessió econòmica.

El conveni establia la creació d’una comissió tècnica de seguiment i avaluació, que s’ha anat reunint de forma periòdica. En aquestes trobades ha sorgit la necessitat d’obrir un nou centre de distribució, ja que els problemes de moltes famílies no han fet més que agreujar-se. Per això, l’Ajuntament està treballant per obrir un nou centre, i en l’última trobada de seguiment del conveni, ara fa pocs dies, es van donar de temps fins al mes de febrer per trobar un local adequat al barri de. Un cop es tingui el local, s’haurà d’adequar, fet que podria portar un parell de mesos. [Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)