/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.460 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Pla Educació i Convivència Sta. Eugènia·St. Narcís | 08·07·2008

La Taula directiva del Pla Educació i Convivència va convocar les entitats i serveis a crear un nou Equip comunitari ampliat, el passat dimarts 8

El Dimoni |

La darrera Taula directiva del curs, del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís, es va reunir el passat dijous -26 de juny- al Serveis Territorials d’Educació a Girona amb la presència de representants de l’Ajuntament de Girona, del Departament d’Educació i de Governació de la Generalitat de Catalunya i de la Universitat de Girona (UdG), acompanyats pels membres de l’Equip Comunitari.

En primer lloc es va presentar la Memòria d’actuacions del Pla 2007-08, i la Universitat de Girona va presentar el Projecte Rossinyol.

Rossinyol és un projecte europeu de mentoratge, o sigui d’acompanyament, d’estudiants universitaris de la UdG a alumnat de centres de primària i secundària. Fins ara s’ha desenvolupat a Olot i Banyoles i ara es vol estendre al sector de i. La Taula va valorar-lo amb interès i a partir del setembre es faran les primeres actuacions.

EL PASSAT DIMARTS 8 de juliol*

Seguidament es va validar el document de recull de l’avaluació del PEiC, posant èmfasi en els elements de confiança i participació de la nova fase en la que entra el Pla. Per això, la Taula directiva, va decidir convocar dimarts -8 de juliol- a les entitats i serveis que provisionalment han de posar en marxa el nou Equip comunitari ampliat per constituir-lo i dotar-lo de funcions. Així mateix també es va acceptar la petició de fer un plenari entre els representants polítics de les institucions i representants de les entitats i serveis a principis del proper curs.

Els eixos per al proper curs 2008-09

Per últim es van posar sobre la taula els eixos que poden orientar l’acció i el debat del curs vinent: la sostenibilitat de les actuacions del PEiC; l’escolarització equilibrada i l’èxit escolar; la promoció i coordinació de les activitats esportives; l’impuls de les actuacions i associacions juvenils; i la millora i cohesió social dels espais públics. Dins d’aquest marc la representant de l’Ajuntament va informar de l’estat de les actuacions per promoure els projectes singulars a les escoles del sector.

Una imatge de treball del P E i C de dimecres -25 de juny-, al Teatre de Sant Narcís, prèvia al sopar de les comissions FOTO: EL DIMONI

*Convocatòria de l’Equip comunitari ampliat del passat dimarts

La Taula directiva del PEiC -26 de juny- va encomanar a l’Equip comunitari del Pla la convocatòria d’una primera reunió per constituir l’Equip comunitari ampliat en aplicació de les orientacions del document de valoració del PEIC. Aquesta reunió va estar convocada a les 8 del vespre, a, amb el següent ordre del dia:

1. Constitució de l’Equip comunitari ampliat: components de l’Equip comunitari ampliat; funcions de l’Equip comunitari ampliat; i funcionament de l’Equip comunitari ampliat.
2. Orientacions curs 2008-09: previsió d’actuacions i proposta d’eixos a treballar durant el curs vinent; i funcionament de les comissions.
3. Trobada representants polítics de les institucions del Pla i representats de les entitats a inicis del proper curs: format de la reunió-plenari; i qüestions a tractar.
4. Precs i preguntes. Propera reunió de l’Equip comunitari ampliat.

Representats (nombre) d’entitats i serveis convocats a aquesta primera reunió: (1) AV, (1) AV, (1) AV del Pla, (2) centres educatius de primària i secundària, (2) Coordinadora d’AMPA, (1) CIJP, (1) entitats esportives, (1) entitats de lleure, (1) àmbit jove, (2) LIC Departament d’Educació i (3) tècnics de l’Ajuntament de Girona, més el coordinador de Plans.

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)