/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 21 setembre de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.477 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Cultura > Art | 30·03·2007

La mostra «Express’Art» de L’Estació Espai Jove finalitza amb la pintura de Karim Kharbaoui

El Dimoni |

L’Estació Espai Jove cedeix un espai d’exposició per a joves creadors vinculats a la ciutat de Girona que treballen en les diferents disciplines artístiques. L’objectiu és ajudar a superar una de les principals dificultats que els artistes joves tenen a l’hora d’introduir-se en els circuits artístics i comercials: trobar espais on fer conèixer la seva obra. La mostra d’art jove Express’Art neix amb la voluntat de fer d’altaveu a aquestes interessants propostes que no paren de sorgir a Girona.

Artistes que han exposat a L’Estació Espai Jove el primer trimestre de 2007

Arnau Bielsa
Dates exposició: del 16 fins al passat 30 de gener
Disciplina: pintura
Amb la voluntat de trobar un llenguatge sòlid i propi, i un missatge útil i social, els quadres que ens presenta a l’Express’Art no són res més que un exercici de llibertat i pintura, humil, sincer i tranquil·lament imperfecte.

Edgar Massegú
Dates exposició: de l’1 febrer fins al passat 14 febrer
Disciplina: pintura, il·lustració, escultura
Edgar ens presenta una mostra del que anomena etapa de Guirigalls circulars. Una combinació de colors i formes que poden evocar a l’obra de Salvador Dalí o Pablo Picasso, però amb una intencionalitat i un missatge sòlid i propi.

Pere de Prada [www.peredeprada.com]
Dates exposició: del 15 febrer fins al passat 28 febrer
Disciplina: fotografia de reportatge, música-espectacles, arquitectura, viatges
La llum i la capacitat per modelar i canviar l’aparença de tot el que ens envolta és el que m’ha portat a viure d’una manera determinada i aprendre de la fotografia. Una visió de la vida a través de la fotografia.

Marta Alemany
Dates exposició: de l’1 març fins al passat 14 març
Disciplina: pintura
Aquesta artista en permanent experimentació ens presenta part de la seva obra. Composicions que ens parlen d’espais viscuts; de buits que s’emplenen; relacions i somnis gravats a la pell. Conformen tots ells una simfonia dissonant i contrastada de textures i formes que ens parlen d’ella.

Karim Kharbaoui [www.karimkharbaoui.tk]
Dates exposició: del 16 març fins passat al 30 març
Disciplina: pintura
De què estan fets els meus somnis? De quin color són els meus pensaments? Quines són les formes del meu interior? Punt de partida. Ens acompanyen sempre símbols eterns. I l’anhel de descobrir-los és sempre també amb nosaltres. Busquem significats i l’essència de la vida per redefinir-nos. Per a copsar la realitat desproveïda del que és accessori. El nostre ull vesteix l’exterior, ens enganya. Però el temps sempre surt victoriós i ens duu al mateix punt de arribada: a l’essència dels conceptes compresa en els símbols i en l’abstracció.

Inaugurada la mostra d’art jove «Express’Art»

Divendres -12 de gener-, en l’acte d’inauguració de la mostra d’art jove Express’Art es va poder veure una obra de cadascun dels cinc artistes que exposaran durant el primer trimestre de l’any. En aquest acte d’inauguració va actuar la banda de rock gironina The Dirty Club [www.thedirtyclub.com] i es van escoltar alguns dels temes del seu primer àlbum Short and simple.

ESTACIÓ ESPAI JOVE
C. Santa Eugènia, 17 – Tel. 972 220 070
www.zonajove.info

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada