/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 03 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.342 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2009 :: Retalls de premsa | 17·12·2009

La Federació de Veïns, mitjancera del conflicte de la zona blava del barri de Sant Narcís

DdG |

DIARI DE GIRONA > La Federació d’Associacions de Veïns de Girona es va oferir per fer de mitjancera entre l’Ajuntament de Girona i els veïns en el cas de les zones blaves de. La Federació creu que les informacions aparegudes posen de manifest la insatisfacció de l’AV per la decisió de l’Ajuntament de reservar un centenar de places d’aparcament del barri i el conflicte que ha ocasionat entre l’Associació de Veïns, l’Associació de Comerciants i el mateix consistori. Tanmateix, la Federació té constància de la celebració de reunions prèvies entre l’Ajuntament i les associacions on es va acordar aquesta mesura. Els veïns han recollit més de 2.000 firmes per tirar enrere la implantació de la zona blava.

La Federació considera “necessari esgotar totes les vies de comunicació a fi d’avaluar el problema denunciat pels comerciants i que ha motivat la implantació de la zona blava”. Per aquest demana que “es convoqui una nova reunió en què siguem presents per tal d’actuar com a mediadors, si s’escau, en la resolució d’aquest conflicte”.
Els representants de la plataforma asseguren no tenir “cap dubte de l’evident perjudici que aquesta mesura, per la seva naturalesa, està causant als veïns del, a qui mostra la seva comprensió i dóna tot el suport”.

La Federació assenyala que la “possible via de solució del conflicte només s’assolirà amb la força dels arguments i amb coneixement de causa”. També remarca que, en el cas que finalment es convingui sacrificar places d’aparcament en un barri tan dens com, aquesta mesura ha de ser ponderada i implantar-se en la seva mínima expressió.
La Federació d’Associacions de Veïns de Girona demana a l’Ajuntament que convoqui la Taula de mobilitat de la ciutat i que, per a altres ocasions, s’anticipi a convocar-los prèviament a l’adopció de qualsevol mesura d’aquesta transcendència. [Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)