/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 03 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.342 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies | 21·01·2011

La Biblioteca Montfollet i l’Escola Montfalgars, premi de Bones Pràctiques atorgat pel Ministeri d’Educació i Ciència: eugenial!, felicitats!

El Dimoni |

L’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i la directora de l’Escola Montfalgars, Montserrat Felipe, juntament amb el director de serveis territorials d’Ensenyament i el sotpresident de l’AMPA, Albert Quintana, van presentar el passat divendres -21 de gener- el premi obtingut per l’Escola Montfalgars en el Concurs Nacional de Bones Pràctiques per a la Dinamització i Innovació de les Biblioteques dels Centres Escolars que cada any atorga el Ministeri d’Educació i Ciència.

El premi s’ha atorgat a partir de la presentació del projecte Llegim i consultem, llavors aprenem elaborat pel centre. Cal tenir present, que la Biblioteca Montfollet, una biblioteca escolar oberta al barri, és un projecte compartit entre el centre, l’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament i l’AMPA de l’escola que permet ampliar l’acció de la biblioteca fora de l’horari escolar. Va ser possible gràcies al finançament del Pla de barris i viles desenvolupat a·Can Gibert del Pla.

La funció de suport socio-educatiu que ha desenvolupat durant aquests dos darrers anys és molt ben valorada per la comunitat educativa i en general per les famílies del sector de la seva àrea d’influència, convertint-se en un projecte de referència a la ciutat i en l’àmbit educatiu i bibliotecari de Catalunya.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)