/Les hortes
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 21 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.388 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Les hortes > Notícies | 30·05·2008

Jornada final del procés participatiu de la Devesa

El Dimoni |

AJUNTAMENT.GI/DEVESA > La jornada oberta final del procés participatiu se celebra divendres -30 de maig- a la tarda i s’amplia fins el 2 de juny el període de participació virtual.

EL PASSAT DIVENDRES 30 de maig

La Comissió de seguiment del procés participatiu sobre el Pla d’usos i gestió del parc de la Devesa va celebrar dijous -8 de maig- al vespre la seva tercera reunió. Entre altres temes, es va tractar la celebració d’una jornada oberta final, que té lloc divendres -30 de maig- a la tarda. Aquesta diada té un component lúdic, a més de servir per recollir propostes i aportacions dels ciutadans i ciutadanes de Girona.

A proposta dels membres de la Comissió, es va acordar també allargar el procés de participació a través del web [www.ajuntament.gi/devesa] fins al 2 de juny. Inicialment s’havia previst que la seva durada fos d’un mes aproximadament -del 21 d’abril al 23 de maig-, però es prorroga fins que s’hagin celebrat tots els tallers i la jornada oberta final. De moment, hi ha hagut 600 visites, que de mitjana s’estan uns quatre minuts a la pàgina, i 100 usuaris donats d’alta, que han fet unes 950 valoracions i 170 comentaris.

Els membres de la Comissió van demanar a l’equip de govern que es donés més informació als ciutadans sobre la proposta de construir un pavelló a la zona esportiva del parc, tal com contempla al Pla d’usos, idea que es va recollir i que es materialitzarà properament.

EL PASSAT DISSABTE 24 de maig

Aquesta passada setmana van tenir lloc dos tallers participatius. El dijous -15 de maig- se va celebrar el de fires i mercats, que va comptar amb la ponència de Mariona de Puig, i el dissabte -17 de maig- el d’usos esportius, que va comptar amb la ponència de Jordi Roche. El quart i últim taller, que tracta la gestió de l’espai natural i la mobilitat, es va portar a terme el passat dissabte -24 de maig- i va comptar amb la ponència de Jordi Sargatal. Divendres -9 de maig- es va celebrar la tercera jornada oberta, que va tenir lloc al Mercat del Lleó. S’han recollit 27 butlletes.

Fins ara, s’han celebrat dues jornades obertes: el dia de Sant Jordi a la plaça Catalunya i el dimarts -29 d’abril-, dia de mercat a la Devesa. S’han recollit 287 butlletes dels participants, de les quals un 82% per cent són de veïns i veïnes de la ciutat, majoritàriament dels barris de l’Eixample, el Barri Vell, Sant Narcís i Güell-Devesa. Per edats, la franja de la qual s’han recollit més butlletes és la que va dels 30 als 49 anys, amb un total de 92, que representa un 33% del total.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)