/Els mil i pico
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 02 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.461 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Jordi Vilamitjana al Teatre Municipal FOTO: MARC MARTÍ (DIARI DE GIRONA)Jordi Vilamitjana al Teatre Municipal FOTO: MARC MARTÍ (DIARI DE GIRONA)
: : Eugenials > Veïns eugenials > Els mil i pico > Actualitat INS | 09·05·2015

«He amat la mort»

Nancy Gabriela Velasquez | Els mil i pico | Institut Santa Eugènia

“Jo he amat els meus pares, he amat els meus germans, he amat la meva filla, he amat la meva dona, he amat el meu ofici, he amat la meva casa, he amat el meu carrer, com he amat el meu poble i he amat la meva pàtria; he amat la meva vida, he amat les gents anònimes, he amat totes les coses, he pecat molt, Senyor, he sofert molt, Senyor. He amat la mort perquè ella m’ha fet amar molt més”.

Aquests són uns versos del poeta valencià Vicent Andrés, quan els vaig escoltar em van recordar tant a tu amic meu. Fa dies que estic rumiant en que podria dir-te, però tan sols recordo el dia en que ens vas deixar i fa just un any, un any sense veure’t pels carrers, sense poder escoltar-te… i em pregunto, com es supera perdre a les persones que estimes? Suposo que és una pregunta amb una resposta inexistent o jo no he sabut trobar-la.

Els dies han passat com raigs de sol que cremen, amb un buit al cor per haver perdut a una gran persona i no hi ha cap dels teus alumnes que no et recordem i de fet crec que et sentiries molt orgullós de saber que d’aquí unes setmanes la teva última generació d’alumnes es graduen, i es graduen recordant-te amic meu. M’agradaria poder trobar-te pels carrers de la nostra meravellosa ciutat, on pots sentir com el vent suau bufa i amb els rajos del sol toquen la teva pell, provocant unes ganes de viure… les ganes i l’energia que mai vas deixar de mostrar i sentir, estimar és l’últim que vas deixar de fer.

Tens tota la raó al dir que estimar és l’única cosa que paga la pena de viure, fins aviat amic.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)