/Metròpoli
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 30 juny de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.124 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

El cartell de les Fires de Sant Narcís 2007 CARTELL: JORDI MARTORANNOEl cartell de les Fires de Sant Narcís 2007 CARTELL: JORDI MARTORANNO
: : Metròpoli > Girona | 28·10·2007

Fires de Girona: Inici remullat, però reeixit!

Lluís Torner |

Enguany, l’inici de les nostres tradicionals Fires de, que com cada any s’esdevé amb la lectura del consegüent pregó i, d’un temps cap aquí, amb algun tipus d’espectacle complementari, s’ha vist acompanyat d’una fina pluja, necessària, això sí, però alhora -donat el moment que ha elegit per caure- ben inoportuna. Tot i això, malgrat la remullada, ha esdevingut un pregó molt interessant, tant pel que fa al seu contingut, dins del qual, a través d’un to alegre i festiu, ens ha transmès un joiós missatge integrador i convivencial, com per la seva acurada lectura, enmig de la figura dels dos gegants, representació del Rei Carlemany i de la seva reial esposa, presidint la balconada del nostre Ajuntament, junt amb les nostres autoritats.

Una vegada acabada la primera part, de tant reeixit pregó, el grup encarregat de portar-lo a terme, els companys de la Fal·lera Gironina, fent honor al seu nom, que equival a: Afecció desmesurada per una cosa, s’han lluït amb l’espectacular representació d’una popular llegenda ciutadana, escrita pels malaguanyats Carles Vivó i Emili Massanas, als quals, d’una manera especial, els ha estat dedicada. Ha sigut una posta en escena digna d’uns bons professionals, que ens ha sorprès agradablement a tots els assistents a l’espectacle, doncs que no coneixíem aquesta faceta de l’esmentat grup d’animació, que enguany compleix el desè aniversari de la seva fundació, i als quals, per una i altra cosa, els felicitem efusivament. Llàstima que l’acumulació dels paraigües estesos, per bona part del públic assistent, no ens ha permès de veure-ho massa bé, però el que hem vist ens ha agradat, i molt! Resumint!

La nostra estimada Devesa

Ha estat un bon presagi envers aquests dies de la nostra Festa, en els quals la ciutat, omplerta d’actes de totes menes, veurà els seus carrer, i d’una manera especial la nostra estimada Devesa, solcats per multitud de gironins, acompanyats per una gernació vinguda d’arreu, amb ganes de passar unes estones ben agradables, que ens facin oblidar a tots i a totes -ni que sigui per poc temps- les problemàtiques d’un dia a dia que, en segons quins aspectes, no dóna per massa alegries. Que el nostre Sant Patró ens hi ajudi. Bones Fires per a tothom!

Lluís Torner i Callicó és veí del-Devesa

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)