/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dissabte, 20 agost de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.175 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

El Carter Reial eugenienc de SSMM els Reis Mags, en una imatge de l'any passat FOTO: ARXIU 2009El Carter Reial eugenienc de SSMM els Reis Mags, en una imatge de l'any passat FOTO: ARXIU 2009
: : Cultura > Actualitat | 03·01·2010

Finalitza el Nadal a Santa Eugènia [info i vídeos]

AV Santa Eugènia |

El passat dissabte -12 des.-, a partir de les 6 de la tarda, es va fer l’encesa de llums de Nadal a, a la plaça del Barco, amb xocolatada i cantada de nadales a càrrec de l’Escola de música Claudefaula i de la Coral de l’IES. Organitzaven l’Associació de Veïns, l’Associació de Comerciants de de Ter i l’Ajuntament de Girona (àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat).

> Nadal 2008 a: de l’Orient, van arribar els Missatgers Reials a la pl. Barco

EL PASSAT DISSABTE 19 de desembre

Cagatió, a la pl. del Barco, a les 12 del migdia: espectacle infantil a càrrec de País de Cotó. Organitzen l’àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Girona i l’AV.

EL PASSAT DIMECRES 23 de des.

Tarda lírica al Centre cívic: concert a càrrec de la soprano Núria Colomer, acompanyada de la flautista Mercè Galí, a les 6 de la tarda, a. Organitza el Centre cívic / Xarxa de Centres cívics de Girona.

ELS PASSATS 25, 26, 27 de des. i 1 i 3 de gener

Gran Quina de Nadal, al Pavelló de de Ter, a partir de les 6 de la tarda. Organitza l’AV.

EL PASSAT DIJOUS 31 de des.

Campanades de l’Any Nou, a, a partir de les 10.30 de la nit: sopar popular, campanades sorpresa a l’exterior de i ball d’Any Nou a càrrec de Dj Mondra. Més informació al Bar de. Organitzen el Centre cívic de, el Bar de, l’AV, l’assoc. de motos Dimonis de de Ter i l’assoc. Xirois [els vídeos publicats han estat realitzats per l’assoc. de motos Dimonis de]

EL PASSAT DISSABTE 2 de gener

Arribada de la comitiva del Carter Reial de SSMM els Reis Mags, pels carrers de de Ter, a la plaça del Barco de [el vídeo publicat ha estat realitzats per l’assoc. de motos Dimonis de]:

Sortida de la comitiva reial a les 5 de la tarda des de. Recollida de les cartes des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre a la pl. del Barco. Recorregut: Centre cívic de, carrers, Garrotxa, Maçana, Turó, Montseny, Sant Sebastià, Puigneulós, Campcardós, breu parada davant de la Parròquia de de Ter per recollir les cartes de del Pla, Agudes i pl. del Barco.

Comitiva: banda de músics, malabaristes i xanquers de Xiroistan, grup de cavallers moteros de Dimonistan, les ballarines de Hiphopstan, els joves acròbates de Rubestan i el Carter Reial -Brahim- amb tot el seu seguici de patges recollidors de cartes.

Servei d’escrivans (per ajudar a escriure les cartes) a la Biblioteca Salvador Allende i Biblioteca Montfollet els dies precedents a l’arribada del Carter Reial i a la pl. del Barco, el mateix dissabte -2 des.- a partir de les 4 de la tarda.

Organitzen l’AV i l’Associació de Comerciants de de Ter. Col·laboren l’AMPA IES, l’assoc. de motos Dimonis de de Ter, l’assoc. Xirois, l’Associació de Comerciants de del Pla, l’AV del Pla, la Biblioteca Salvador Allende, la Biblioteca Montfollet, el Centre cívic, eldimoni.com.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)