/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 27 gener de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.335 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge de la reunió de dimarts passat a Can Ninetes. A la taula, les regidores Cristina Alsina i Pilar PratsFOTO: PLA DE BARRIS I VILES - AJ. GIRONAUna imatge de la reunió de dimarts passat a Can Ninetes. A la taula, les regidores Cristina Alsina i Pilar PratsFOTO: PLA DE BARRIS I VILES - AJ. GIRONA
: : Actualitat > 2007 :: Retalls de premsa | 20·11·2007

Es va constituir a Can Ninetes la nova
associació de comerciants de Santa Eugènia

El Dimoni |

El passat dimarts -20 de novembre- es va celebrar a de la trobada entre els comerciants de la zona i l’administració local -l’Ajuntament de Girona- per tal d’engegar l’associació de comerciants, mitjançant l’acta fundacional i l’aprovació dels estatuts.

La tinenta d’alcalde de Desenvolupament local i promoció de la ciutat, Cristina Alsina, i la regidora delegada d’Activitats de dinamització al territori, Pilar Prats, van donar suport a aquesta iniciativa i a la vegada van informar de les actuacions que des de l’àrea esmentada es duen a terme per dinamitzar el comerç de la ciutat, donant pas tot seguit a un col·loqui d’inquietuds i dubtes sobre el comerç de la zona.

La constitució de l’associació s’emmarca dins Projecte d’intervenció integral de·Can Gibert del Pla (2006-09) en el marc de la Llei de barris i viles de la Generalitat. L’acció que s’està desenvolupant es concreta en l’execució d’un pla de promoció comercial al carrer Maçana per tal d’impulsar i complimentar el comerç de la zona de i dotar el sector d’una oferta comercial adaptada a les necessitats de consum de la població que hi resideix i de l’àrea d’influència, així com afavorir l’obertura de nous comerços i garantir l’atractivitat comercial del carrer.

Tot i que l’associació de comerciants de del Pla ja es va constituir mesos enrere, amb la nova associació de es delimita una altra gran àrea d’influència de comerç de proximitat que, juntament amb la zona d’El Centre i l’Eixample de Girona, ajuda a equilibrar l’oferta comercial de la ciutat.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)