/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimecres, 31 maig de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.459 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

El futur pavelló del MontfalgarsEl futur pavelló del Montfalgars
: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 25·01·2012

Es presenta el projecte del Pavelló Montfalgars

El Dimoni |

El passat dimarts -24 gener- a la tarda es va presentar el projecte del nou pavelló que donarà servei a l’escola Montfalgars, a, i estarà obert a de Ter i a la ciutat de Girona.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, i el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, van firmar el conveni entre l’Ajuntament, la Generalitat i la Diputació per a la construcció del Pavelló Montfalgars.

En aquest mateix acte, que va tenir lloc a la Biblioteca Montfollet, s’ha exposat el projecte bàsic d’aquest pavelló que utilitzarà l’escola i que també estarà obert durant els vespres per a la realització d’activitats del sector o de Girona. El nou equipament compta amb un pressupost per la seva construcció de 1.949.816 € (sense iva) i tindrà un finançament d’uns 600.000 € per part de la Generalitat, 300.000 € de la Diputació, i el restant l’aportarà el mateix ajuntament.

Es tracta d’un pavelló doble poliesportiu de PAV-2 (tipologia) que comptarà una superfície de pista esportiva de 44 x 23 m, i una pista longitudinal on s’hi podrà practicar bàsquet (18×25 m) hanbol, futbol sala (20×40 m) i voleibol (18×9 m). Les pistes transversals permetran utilitzar 2 pistes de bàsquet (21×14,50 m) i 2 pistes de voleibol (18×9 m). L’ocupació en planta de l’edifici serà de 1.867 m² i a part de l’espai estricament esportiu també comptarà amb 4 vestidors pels jugadors i 2 vestidors pels àrbitres.

L’alcalde de Girona ha posat en valor “l’efecte multiplicador” d’aquesta inversió, ja que no només l’aprofitarà l’escola sinó que també l’aprofitarà tota la ciutat de Girona. En aquest sentit ha dit que aquesta ha de ser “la premissa de totes les inversions públiques”.

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)