/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dissabte, 22 gener de 2022 | 3a Època | Edició núm. 14.965 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

una imatge de la visita d’obres amb l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont FOTO: AJGIRONA.CATuna imatge de la visita d’obres amb l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont FOTO: AJGIRONA.CAT
: : Esports > Notícies i retalls de premsa | 30·09·2013

El Pavelló Municipal d’Esports Santa Eugènia·Montfalgars entra en funcionament

El Dimoni |

El nou Pavelló Municipal d’Esports·Montfalgars ja està en funcionament. A l’espera que s’acabin petits arranjaments, l’equipament, situat al número 12 del carrer d’Enric Marquès Ribalta, ja ha obert les portes. Aquest projecte, que ha considerat les prescripcions determinades pel Consell Català de l’Esport, respon a l’interès públic de disposar d’un nou espai esportiu a la ciutat, tant per a l’ús de l’alumnat del centre docent Montfalgars com per a la possibilitat d’obtenir un nou equipament de barri en una zona amb una alta densitat de població.

“Amb aquesta obra es dóna resposta a una reivindicació històrica per part de l’Escola Montfalgars, que reclamava des de feia temps poder tenir un gimnàs en condicions. Amb aquesta obra s’aconsegueix un nou equipament magnífic tant per l’escola com per al barri i la ciutat”, ha ressaltat la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Girona i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. Les actuacions que s’hi portaran a terme seran, majoritàriament, activitats del centre Montfalgars, en horari escolar, i de l’AMPA, activitats esportives de lleure i activitats físiques per a adults, fora d’aquest horari.

L’edifici té una superfície total d’uns 2.400 m2, que es divideixen en uns 1.800 m2 a la planta baixa i uns 600 m2 a la planta pis. A la planta baixa hi ha la zona de les pistes, els magatzems, els despatxos i els vestidors (4 per al públic i 2 per als àrbitres), a banda de la zona d’accés. A la planta pis hi ha les grades, una zona de serveis, el pati i algun magatzem.

L’execució del projecte s’ha fet en 5 mesos i mig. Durant el projecte constructiu de l’edifici, s’han tingut en compte una sèrie d’ajustos de prefabricació amb l’objectiu d’accelerar el procés d’execució i la reducció de costos. El pressupost total del projecte ha estat de 1.293.428 €. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme i Activitats, Carles Ribas, ha ressaltat la “simbiosi” que s’ha portat a terme per primer cop en l’execució d’aquesta obra amb l’empresa Arcadi Pla. “Es tracta d’una nova manera de fer i de construir u equipament, amb la col·laboració màxima entre l’empresa pública i l’empresa privada per buscar el rendiment, l’eficàcia i l’eficiència de les obres”, ha ressaltat Ribas.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)