/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 21 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.388 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 28·09·2014

El manteniment dels asfalts afecta la circulació de la zona de Santa Eugènia / Sant Narcís aquest cap de setmana

El Dimoni | Santa Eugènia / Sant Narcís

El manteniment dels asfalts afecta la circulació de la zona de i aquest cap de setmana -27 i 28-; els treballs es centren en el tram comprès entre l’avinguda de Josep Tarradellas i la travessia de, del carrer de, i en les rotondes de la de (Maristes) i del , al passeig d’Olot.

Aquest cap de setmana es porten a terme els treballs de manteniment d’asfalts al c. Santa Eugènia, concretament al tram comprès entre l’av. Tarradellas i la trv. Santa Eugènia, i a les rotondes de la i del . Els treballs afecten la circulació de vehicles durant el dissabte -27- i el diumenge -28- a diferents trams del sector. Les obres preveuen la renovació de la capa de rodament de l’aglomerat i el repintat de les marques viàries.

Arran de les actuacions que s’han de portar a terme -des del dissabte a les 7 h fins al diumenge a les 22 h- es prohibeix l’estacionament de vehicles al c. Santa Eugènia. Pel que fa a les afectacions viàries, aniran per trams i franges horàries. “Per tal d’informar a cada moment als veïns i als ciutadans que hagin de circular per aquesta zona de la ciutat, es podrà seguir l’actualitat de l’estat de les obres i les incidències viàries que comportin a través del perfil de twitter de la Policia Municipal”, ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, que ha agraït per avançat la comprensió i la paciència als veïns i ha remarcat que aquestes actuacions serviran per “millorar de manera significativa” els trams en els quals es desenvoluparan les obres. El nom d’usuari de la Policia en aquesta xarxa social és @pmgirona.

El dissabte -de 8 a 20h- els treballs es localitzaran al c. Santa Eugènia en el tram comprès entre la trv. Santa Eugènia i el c. Mare de Déu de la Salut. El c. Sèquia queda tallat a la circulació de vehicles entre les 9 i les 17 hores; els accessos al c. Costabona i Puigmal entre les 9 i les 17h es faran en cul-de-sac des del c. Joan Roig i Jalpí, i s’habilita un accés entre el c. Joan Roig pel c. Turró i la trv. Santa Eugènia.

El diumenge -de les 8 a les 12h- es treballa en el paviment de en el tram comprès entre el c. Mare de Déu de la Salut i la rotonda de. Arran d’aquestes actuacions, els c. de Joan Masó i Valentí i d’Antoni Rovira i Virgili queden tallats a la circulació de vehicles entre les 9 i les 16h; l’av. Tarradellas es talla a la circulació de vehicles des de la pl. de l’Assemblea de Catalunya; el c. Santa Eugènia en sentit Salt queda tallat a la circulació de vehicles des de l’av. Sant Narcis, per on es desvien els vehicles, i el vehicles que circulin pel c. Santa Eugènia en direcció al centre de la ciutat seran desviats pel c. Agudes.

De les 12 a les 16h del diumenge, els treballs se centren en el tram comprès entre el c. Mare de Déu de la Salut i la rotonda de, a més de la rotonda del pg. Olot. Aquestes obres comportaran el tall de l’accés al c. Güell des de la rotonda del Riu i també es talla la circulació de vehicles del pg. Olot entre el c. Bastiments i l’av. Sant Narcís. De les 16 a les 22h del mateix diumenge, es talla la circulació de vehicles a la rotonda del .

Afectacions al bus urbà

Com a conseqüència de les incidències viàries, la Línia 3 del bus urbà modifica el seu recorregut i les parades durant les obres. El dissabte s’anul·len les parades del tram comprès entre el c. Güell i el c. Agudes del c. Santa Eugènia. En direcció al centre de la ciutat de Girona, la línia serà desviada pel c. Güell i el pg. Olot i s’habiliten parades davant dels números 97 i 41 del pg. Olot. En direcció a Salt, la línia es desvia també pel c. Güell i el pg. Olot i s’habiliten parades davant del número 108 del c. Güell i davant dels números 40 i 92 del pg. Olot.

El diumenge, la L3 modifica el recorregut per franges horàries. Fins a les 12h, en sentit cap al centre de Girona, la L3 es desvia pel c. Agudes i circula pel pg. Olot i l’av. Sant Narcís fins a reincorporar-se al c. Santa Eugènia. En sentit Salt, el c. Santa Eugènia es desvia per l’av. Sant Narcís i circularà pel pg. Olot fent el recorregut i les parades de la L4. De les 12 a les 16h, no hi ha servei de la L3 des del c. Agudes fins a l’av. Sant Narcís. A partir de les 16 h, la L3 restableix el seu recorregut habitual.

Trobareu la informació detallada per sectors al web de l’Ajuntament de Girona girona.cat.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)