/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 octubre de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.487 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Els/les advocats/ades en manifestació pels DDHH a Girona, amb l'alcaldessa de la ciutat al mig, arriben prop de les Els/les advocats/ades en manifestació pels DDHH a Girona, amb l'alcaldessa de la ciutat al mig, arriben prop de les "Lletres toves" de Torres Monsó FOTO: ELDIMONI.COM
: : Opinió > Per la pau, la solidaritat i la cooperació | 03·10·2017

El Dimoni s’afegeix a l’#AturadaDePaís 3-O: civil, pacífica, noviolenta, solidària i CALMA

El Dimoni | Pla de Ter

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i manifesten la seva més contundent repulsa als fets de l’1-O, condemna i rebutja tota classe de violència. Catalunya, Santa Eugènia de Ter i la nostra gent i els nostres veïns i veïnes no es mereixen el tracte i la brutalitat que es va fer palesa per part de les forces d’ordre públic de l’Estat. Mostrem la nostra més ferma solidaritat i acompanyament a totes aquelles persones que varen ser víctimes de la violència. Encoratgem els mitjans de comunicació que continuïn fent de testimonis d’aquest moment de la història, que no defallim i estiguem al costat de la raó, de la fermesa i la llibertat.

D’altra banda, totes les entitats i partits que formen part de GironaVota, així com les que estan adherides a la Taula per la Democràcia, fem una crida a seguir massivament l’#AturadaDePaís.

Crida a dues grans mobilitzacions al llarg del dia d’avui 3-O, a la ciutat de Girona:

– 11h/12h: Els col·legis, seran sempre nostres! Manifestació liderada pel sector educatiu
Lloc: delegació de la Generalitat a Girona, a tocar de les Lletres toves de l’eugenial Paco Torres Monsó

– 18h: República / Lloc: plaça de Catalunya de Girona i manifestació fins a La Copa de la Devesa

Taula per la Democràcia crida a una #AturadaDePaís:
el moviment veïnal la convoca també per la brutal repressió

Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per intentar impedir el referèndum de l’1-O.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col·legis electorals de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.

La Taula per la Democràcia expressa la solidaritat i l’afecte a totes les persones ferides i desitja que es recuperin ben aviat, alhora que considerem que aquests fets mereixen una resposta contundent.

Constatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant l’1-O

Convoquem a tota la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una #AturadaDePaís dimarts 3-O.
Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Sortim al carrer, donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió. Exigim la immediata retirada dels cossos policials. Aturem el país. Catalunya, un sol poble. 

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)