/Històries
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 24 abril de 2014 | 3a Època | Edició núm. 12.135 | Última actualització: 9.38h | Pla de Ter (Gironès)
Print Friendly

Els mil i pico

: : Els mil i pico Crònica des de Londres del viatge fi de curs Promoció 2012-2014 de l'IES Santa Eugènia Els estudiants de segon de batxillerat de l’Institut Santa Eugènia han gaudit, des del dia 9 al 12 d’abril, d’uns dies meravellosos a Londres, en companyia de les professores Sílvia Esteve i Dolors Vilamitjana. Ens allotjàrem al Chiswick Court Hotel i aprofitàrem l’estada al 100%, sense presses, però sense pauses: el primer dia contemplàrem la…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

La silueta del dimoni, un més del Col·legi Groc FOTOS: EL DIMONILa silueta del dimoni, un més del Col·legi Groc FOTOS: EL DIMONI
: : Històries > El Pont del Dimoni (1357-2014), protagonista: 657 anys | 24·05·2009

«El Dimoni» del pont, alumne del Col·legi Groc

El Dimoni |

El CEIP ha treballat aquest curs un projecte educatiu que té com a protagonista el sobre el riu Güell i . De fet, tota la comunitat escolar del Col·legi Groc és veïna de l’antic emplaçament del pont i de l’actual rotonda coneguda popularment com la del .

Entre altres activitats (taller de fer ponts, titelles, llegendes), els alumnes de l’escola han ampliat el genuí dimoni creat pel pintor i amic Vicenç Huedo per a la capçalera d’ -el periòdic imprès sobre paper el 1981- i que també recull l’edició que -des de 2003- s’edita exclusivament a internet, .

Han retallat la silueta d’aquest dimoni, l’han pintat de vermell i l’han afegit una forca diabòlica de tres puntes… i l’han clavat a tots els vidres de totes les finestres de l’escola, les que donen al pati i les que ho fan al carrer de la Riera Maçana, en obres.

És un excel·lent treball que agraeix infinitament… doncs, d’aquest manera, la memòria del seu pont no es diluirà mai. L’any passat van ser, primer, els comerciants de que van triar com a logotip de la seva recentment constituïda associació la imatge del pont i, després, els joves dels Xirois i de l’IES els que ho reivindicaven a la batucada de la Festa Major eugenienca del setembre, i ara són els més menuts els que ho recorden vestint l’escola amb aquest personatge tant nostrat. Eugenial!

DIBUIX: VICENÇ HUEDO (1981), per a de

Vicenç Huedo (Socuéllamos), 1955
Des de 1974 viu a Girona i era veí de /
www.huedo.com

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

publicitat