/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 19 juliol de 2018 | 3a Època | Edició núm. 13.682 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

... que el cel reflecteixi cada tarda el capvespre que hi ha dins dels teus ulls IL·LUSTRACIÓ: HUEDO! (2014)... que el cel reflecteixi cada tarda el capvespre que hi ha dins dels teus ulls IL·LUSTRACIÓ: HUEDO! (2014)
: : Opinió > Narhianant :: Pau Mesquita | 09·01·2018

Digui-li dimarts

Pau Mesquita | Canigó

Esperant que el bolet d’en Kim Jong Un aixequi la mirada del seu melic i acabi de tragar-se la teca dels habitants de Corea del Nord per començar a picar-se amb el supremacista de Trump a tirar-se petards intercontinentals amb punta d’urticària, a què petin Síria de més armes que barres de pa i les màfies els hi donin flotadors per travessar el mar quedant-se en una illa aturats, o potser al fet que el canvi climàtic sigui tan sever a Àfrica que es tripliqui l’emigració i els carrers s’omplin de gent atemorida enmig d’aquesta confusió buscant als containers el que ens ha sobrat, o que finalment la macroindústria acabi amb els peixos i n’hi hagi més exposats en caixes de porexpan etiquetats als supermercats que a l’oceà. Alhora que t’aixafen la guitarra, et fiquen el dit a la llaga, et posen pals a les rodes i un dron que vigila la teva ombra virtual per tal de saber què és el que vols a cada moment per muntar-te un xiringuito franquícia d’Starbucks davant de casa gastant-te ja els vint euros aquells de la tauleta de nit. I jo distret ingenu provant de connectar tot ximple les pinces de la bateria als pedals de la bicicleta estàtica del rebost per generar l’electricitat necessària per encendre la bombeta de la làmpada de l’habitació ja que és impossible pagar el rebut sense consultar alternatives de produir més voltatge, o vés a saber si estic escalfant l’aigua en una cassola que a la nit anterior he extret de la font al carrer per bullir l’arròs i menjar copiós com un lladre o inventant-me mil excuses per no tornar-li la pasta que li dec a nostre senyor que em truca des d’una financera de Madrid cada dos per tres. Això si no és que m’he quedat empanat amb el dit enganxat a l’ordinador tirant cap a baix el timeline del Facebook fins arribar al post que va penjar Francostein amb la seva esposa la Collares desitjant-nos una bona entrada d’any, que ho passeu bé, que ens ho han deixat tot enllestit, lligat i ben lligat amb una colla de polítics corruptes i ineptes. Però demà serà un altre dia. No ho sé, digui-li dimarts. Que són com els divendres però precedits d’un dilluns. Quan el temps continua cremant com la mirra ho fa balancejada en un encenser i el Canigó crema alegre amb la primera albada abans que el cel reflecteixi cada tarda el capvespre que hi ha dins dels teus ulls.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)