/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 27 gener de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.335 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

El projecte de la Llei de barris i vilesEl projecte de la Llei de barris i viles
: : Actualitat > 2007 :: Retalls de premsa | 09·12·2007

Destinen 200.000 € a instal·lar ascensors
a Can Gibert del Pla i Santa Eugènia

DdeG |

DIARI DE GIRONA > L’Ajuntament de Girona destina 200.000 € per subvencionar la instal·lació d’ascensors en els edificis privats dels barris de i de del Pla. Les bases han estat aprovades per la Junta de Govern local i a la convocatòria s’hi poden acollir els edificis de més de tres plantes que no disposin d’elevador. L’objectiu també és millorar l’accessibilitat als blocs. Aquesta ainciativa forma part del Pla de millora de barris, finançat conjuntament per la Generalitat i l’Ajuntament. Aquesta és una de les actuacions previstes en el Pla d’inversions de l’any vinent.

A part de les grans actuacions urbanístiques com la reordenació de la frontissa de o l’enderroc de l’antic Mercat, el Pla de millora de barris també permetrà la millora de diversos zones d’habitatges. Dins d’aquest marc d’actuacions en els habitatges particulars, l’Ajuntament ja va aconseguir la cessió dels patis d’illa dels habitatges de del Pla.

Estabilitzar la població

La proposta de l’Ajuntament de Girona ha de permetre garantir la incorporació del sector de·Can Gibert del Pla al ritme de desenvolupament de Girona i assegurar que el barri «no esdevingui un espai degradat des del punt de vista urbà i de la cohesió social». Un cop s’acabi el projecte, que s’allargarà quatre anys, l’equip de govern vol aconseguir que el barri no tingui tanta rotació en els seus habitants, sinó que s’hi assentin i s’hi quedin a viure.

En el projecte hi ha accions de caire comercial -com la millora del carrer Maçana o la creació de l’associació de comerciants del sector-, socials i urbanístiques com l’eliminació de barreres arquitectòniques i aïllament del Col·legi Groc i el de Monfalgars. [Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)