/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 27 setembre de 2021 | 3a Època | Edició núm. 14.848 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Esports > Opinió | 01·11·2008

Ceset: tots iguals per a l’Ajuntament de Girona?

Ana Serrano |

El mes d’agost, l’Ajuntament de Girona va repartir hores de pistes de pavelló als diferents clubs de Girona. Els clubs vam muntar els grups i els horaris en relació amb aquest repartiment. Però quina és la meva sorpresa quan veig que, per art de màgia, al Ceset (Club Esportiu de Ter) li han tret una pista.

Una pista que per cert és compartida entre dos grups (24 nens/nenes). Les opcions que ara té el Ceset són: fer fora 24 nens/nenes, o bé canviar els horaris i fer fora els d’escola (50 nens/nenes). Segons sembla l’Ajuntament ha considerat que és més important (això ho han dit de forma extraoficial) un equip (12 nenes), que per cert ja s’entrenava en altres indrets i no està vinculat al barri de, que aquests 24 o 50 nens/nenes que sí que estan vinculats al barri i que ja fa dos mesos que s’entrenen en aquest pavelló.

Una altra explicació que ha donat l’Ajuntament, també extraoficial, és que aquestes nenes (entre 12 i 16 anys) s’han d’entrenar en horari de tarda i no es poden entrenar en horari de nit. En això hi estic d’acord, però, segons l’Ajuntament, els nostres nens/nenes (entre 8 i 16 anys), sí que es poden entrenar en horaris de nit?

Per més que ho penso, les úniques diferències que trobo són les següents: les 12 nenes són filles de gent de prestigi de Girona, a més a més d’estar jugant en un club vinculat mitjançant contractes de serveis amb l’Ajuntament, mentre que els 24/50 nens/nenes són fills de treballadors normals.

Si us plau, si hi ha algú que em pugui donar una altra explicació que no sigui que al nostre Ajuntament hi ha interessos creats, que m’ho digui. Perquè jo no sé quina explicació donar a aquests 24 o 50 nens/nenes i pares i mares que han quedat «al carrer» per haver donat la pista a l’altre club.

:: EL PUNT
> Protesta del Club Esportiu de Ter

:: JORDI VILAMITJANA
> La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Girona

:: JUNTA DIRECTIVA DEL
> El Ceset convoca els veïns de, Sant Narcís i del Pla a una concentració en defensa de l’ús del pavelló Santa Eugènia de Ter: divendres (7 nov., 18.30h)

:: M. CARME OLIVER
> Resposta a «Ceset: tots iguals per a l’Ajuntament de Girona?»

:: MIGUEL GARCIA
> L’Ajuntament de Girona retira definitivament una pista del pavelló Santa Eugènia de Ter al Ceset: uns 40 alumnes de l’escola de bàsquet poden quedar fora

:: 06·10·2008
> L’Ajuntament vol fer fora del pavelló de el Ceset al·legant una manca d’espai

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)