/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 06 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.345 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Cultura > Pintura | 11·09·2017

4t Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure de la Festa Major de Santa Eugènia de Ter

Artistes Eugenials | Festa Major 2017

El passat dilluns Onze de Setembre / 10 del matí 

els concursants s’havien de presentar a les 10h a l’Ateneu Eugenienc (antiga Biblioteca Allende del carrer Montseny)
4t Concurs certamen de pintura ràpida sobre indrets de Santa Eugènia de Ter
Tota la programació de la Festa Major 2017 es pot consultar aquí / Patrocina: HiperPintura / Organitza: Col·lectiu Artistes Eugenials 

CARTELL REINTERPRETANT EL PONT DEL DIMONI: FAISSAL ABBOUD

Poden participar tots els/les artistes, majors d’edat, que ho desitgin amb total llibertat de tècnica i estil, podent presentar una obra. També poden participar, en “categoria juvenil”, les/els artistes de 13 a 17 anys d’edat.

El tema serà lliure i el lloc, triat per l’autor/a, haurà d’estar dins dels límits del circuit marcat per l’organització (Col·lectiu d’Artistes Eugenials de l’Associació de Veïns) i que correspondrà amb els límits territorials de l’antic municipi de de Ter.

Les obres seran realitzades sobre bastidor o suport rígid, no existint dimensions mínimes ni màximes, sent l’escenari de Ter.

TEMÀTICA: El tema obligat serà l’entorn paisatgístic, gents, carrers, edificis i cultura de de Ter, sent necessari que la temàtica reflecteixi o sigui clarament recognoscible.

TÈCNICA: Els estils i tècniques seran lliures (olis, acrílics, mixtes, aquarel·les, esprai).

SUPORT: Ha de ser rígid (llenç o paper sobre bastidor, tauler de fusta) de color blanc o fons d’un sol color i superfície llisa. El suport es presentarà en blanc per al seu segellat en el moment de la inscripció.

PRESENTACIÓ ARTISTES: El dilluns Onze de Setembre de 2017, a les 10h del matí, a l’Ateneu Eugenianc, que es troba a la plaçeta de l’Ateneu (antiga biblioteca Salvador Allende, del c. Montseny), per segellar el suport en el seu dors.

L’execució de les obres haurà d’efectuar-se en el transcurs de la jornada, havent d’estar finalitzades per a la seva exposició pública abans de les 17h a l’Ateneu Eugenienc, lloc on s’efectuarà la votació i lliurament de premis.

JURAT: El jurat serà designat pel Col·lectiu d’Artistes Eugenials de l’AV i estarà compost per persones qualificades del món de l’art i la seva decisió serà inapel·lable. El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis establerts, així com concedir esments d’honor.

VEREDICTE: El jurat podrà visualitzar les obres durant la seva execució i les qualificarà quan es lliurin acabades. El jurat es reunirà a partir de les 17h del mateix dia Onze de Setembre i farà públic el seu veredicte abans de les 19h a l’Ateneu Eugenienc.

LLIURAMENT DE PREMIS: Es lliuraran el mateix dia de la celebració del concurs a la sala de l’Ateneu a partir de les 19h.

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES: Les obres quedaran exposades a l’Ateneu i es retiraran el 30 de setembre de 2017. Els/les participants les podran retirar a partir del dia 2 d’octubre de 2017.

Premis del 4t Concurs certamen de pintura ràpida

S’estableixen els següents premis, que no poden ser acumulables:
1r Premi: 400 € en metàl·lic
2n Premi: 200 € en metàl·lic
3r Premi: 100 € en metàl·lic

Entre la resta dels participants de la “categoria juvenil” es lliuraran, també, 3 premis consistents en un lot de material.
A tots els/les artistes participants se’ls obsequiarà amb un aperitiu d’honor.

CESSIÓ DELS DRETS DE REPRODUCCIÓ O DE L’ÚS DE LES OBRES PREMIADES: Les obres premiades quedaran en poder de l’organització del Concurs, els qui es reserven el dret de reproducció per a ús cultural i promocional de l’Associació de Veïns de Ter, fent sempre esment a l’autor o autora. Els/les autors/res mantindran els seus drets de propietat intel·lectual.

La participació al dit Certament suposa l’acceptació de les bases.

Amb la col·laboració d’HiperPintura;
pintures acríliques, manualitats, teles per pintar, pinzells…
Ctra. Santa Eugènia, 176-178 – Girona – Tels. 972 232 200 i 637 439 912

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)