/Eugenials
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 03 agost de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.428 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Narcís Badosa, un dels Bons del bèlit de Sant Narcís FOTO: MIQUEL PAGÈSNarcís Badosa, un dels Bons del bèlit de Sant Narcís FOTO: MIQUEL PAGÈS
: : Eugenials > Veïns eugenials | 01·02·2011

:: CARTA DE COMIAT DE NARCÍS BADOSA,
DIRECTOR DEL CENTRE CÍVIC ST. NARCÍS
Deixo St. Narcís i el Güell en un esclat de bones accions comunitàries

Narcís Badosa |

Companyes i companys,

Us voldria fer saber que, amb data 1 de febrer i durant dos anys, me’n vaig a coordinar el Pla de ciutadania de Salt, a partir d’un conveni interadministratiu entre els Ajuntaments de Girona i Salt.

Com explicar, que malgrat que ets feliç compartint un projecte amb companys del territori, gent compromesa de les entitats, totes les persones properes de la Xarxa de Centres Cívics (XCC) de Girona i el magnífic equip del Centre cívic… ho deixes tot per un somni. Quan li vaig comunicar a l’Amadeu Mora (cap de la secció de la XCC) li digué: “m’he enamorat d’un projecte”; “no cardis!, veig que la cosa és seria”, va contestar. Una tasca que des del juny, dos cops per setmana, ja portava realitzant, i on poc a poc m’hi he sentit involucrat.

Ara fa 27 anys que visc a Salt, un poble que passa per moments complicats, i quan se’m va fer la proposta des de la Taula de ciutadania, vaig i varem pensar amb la família, que era el moment pel repte, un repte que el faré -novament- amb equip i entitats.

Malgrat que marxo convençut, no és un pas fàcil, són molts records i molts encàrrecs que hem estat embastant fins l’últim moment. Sóc conscient que deixo i la zona del en un esclat de bones accions comunitàries i un ambient de territori compromès. Així mateix, vull animar a les entitats del Centre cívic que continuïn creixent i engrescades dia a dia, un tarannà que s’encomana quan respires l’aire del barri.

Combinar la voluntat individual amb la col·lectiva, és una inversió d’energia sempre, però en les cruïlles més. He fet una maleta lleugera, me’n vaig al costat i per una estoneta.

Aquest a reveure càlid és personal per a cadascú de vosaltres, així entenc les relacions i els que heu estat més prop meu ho entendreu bé.

Fins aviat.

Narcís Badosa Sala, director del Centre cívic del

Durant aquest temps em podreu trobar a:
Pla de ciutadania de Salt / Equipament Mas Mota
Plaça de Catalunya / CP: 17190 Salt (Gironès)

:: RETALLS DE PREMSA

Salt fitxa el director del Centre cívic de per al Pla de ciutadania

DIARI DE GIRONA [06·02·2011] > L’Ajuntament de Salt ha contractat per un període de dos anys a l’actual director del Centre cívic de Girona, el saltenc Narcís Badosa, perquè impulsi un Pla de ciutadania fruit de les reunions de la Taula de ciutadania en la qual participen diferents entitats, associacions de veïns i comerciants.
El consistori gironí ha acceptat la petició d’excedència perquè aquest tècnic treballi per a l’Ajuntament del municipi veí i, en breu, obrirà un concurs perquè algú es faci càrrec temporalment del Centre cívic mentre Badosa tira endavant aquest Pla de convivència a Salt.
Badosa ja havia col·laborat amb Salt en el sentit d’impulsar el Pla, amb una reducció de la jornada laboral a Girona. Ara, el consistori saltenc, considerava que ell era qui havia de continuar liderant el desplegament d’accions d’aquest document perquè ja havia participat en el projecte previ i se’l considerava la persona més vàlida. El Pla ha de servir per potenciar la cohesió social i la convivència entre les diferents comunitats que resideixen al municipi. [T.C.C. · Diari de Girona]

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)