/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 22 maig de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.085 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

"Fran ha muerto, adiós compañero", solidàries des de Can Ninetes FOTO: EL DIMONI
: : Opinió > Més que galeries :: Manel Mesquita | 10·02·2013

C.R.I.M.I.N.A.L.S. i punt

Manel Mesquita |

Encara impressionat per la claredat de l’exposició d’Ada Colau, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, convidada a la Comissió d’Economia i Competitivitat del Congrés espanyol, acabo de rebre la notícia d’un nou suïcidi, a Còrdova, d’un altre ciutadà enganyat per la banca. Impressionat per Colau que va fer molt i molt bé de no voler retirar, a instàncies del president d’aquella Comissió (de cap de les maneres vull escriure el seu nom), la qualificació de “criminal” per definir el representant de l’Associació Espanyola de la Banca (A.E.B.) per considerar aquest expert -a la seva intervenció prèvia- que la legislació vigent no és la causa dels desnonaments. Impressionat perquè no estic acostumat a escoltar en seu parlamentària veritats de tal magnitud. Gràcies. Impressionat per l’esgarrapada del diputat català Joan Coscubiela quan li diu ben nítidament al president sense nom, que acabava de recriminar la compareixent per haver-se sentit amenaçat, que ell no s’havia sentit “amenazado por su posición absolutamente pacífica y que yo no me siento representado por las palabras del presidente” i que “no quisiera que el silencio, como en otras ocasiones, pudiera ser interpretado como acceptación”. Gràcies, de nou. Impressionat (però no tant) perquè els resums informatius de les televisions no van recollir gairebé res del que va passar; com tampoc TV3 no va emetre el discurs d’agraïment d’Ada Colau quan la la PAH va rebre el Premi Mercè Conesa a la millor iniciativa solidària Català de l’any 2011 d’El Periódico, el mes de maig de l’any passat, quan tota la resta de la gala sí que va ser difosa. De res. Quines ganes tinc de tenir a mà les llistes obertes: ja tinc dos candidats catalans on posar les creuetes! Què diuen de tot plegat les tres últimes responsables del finiquitat Ministeri d’Habitatge (ara ja no existeix aquesta administració) Trujillo, Chacón i Corredor? De res, de nou.

Per acabar amb aquest articlet, que no amb el tema, un suggeriment a l’A.E.B., sense interessos ni maldat. Canvieu-vos el nom en defensa de la transparència que es predica: Caixes Rescatades Indecentment Mortíferes Imposen Negoci Altament Lesiu Socialment (C.R.I.M.I.N.A.L.S.) i punt.

:: 27·02·2011 > H.I.P.O.C.R.I.T.E.S. reunits

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)