/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dissabte, 25 març de 2017 | 3a Època | Pla de Ter (Gironès)
Print Friendly

Els mil i pico

: : Els mil i pico Futbol al Santa Eugènia: set equips futbol-7 Aquest curs 2016-2017, des de l'Institut Santa Eugènia i amb l'Aula Oberta com a pal de paller, ens hem volgut inscriure al torneig que organitza el Consell Esportiu del Gironès. La veritat és que ha estat un èxit total: s'hi han apuntat 77 alumnes d'ESO i hem aconseguit reunir set equips de futbol-7. Els dimarts,…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Opinió > Per la pau, la solidaritat i la cooperació > periòdic-e info | 27·02·2017

Bústia de denúncies racistes a l’Ateneu Eugenienc

Gironès Antiracista | Pla de Ter

L’Espai Antiracista Salt-Girona ha presentat la campanya Bústia de denúncies, a l’Escola d’Adults CFA Girona, que inicia la instal·lació, a diferents espais de Girona i Salt, de bústies de denúncies com a eines de suport per a persones o col·lectius que han patit discriminació.

La iniciativa es va presentar el passat 22 de febrer a l’Escola d’Adults CFA Girona a càrrec de Miquel Blanch, professor del centre i membre de l’Espai Antiracista Salt-Girona i de Saddy Suazo, membre de l’Espai Antiracista Salt-Girona.

Les bústies de denúncies van acompanyades de fulletons explicatius i butlletes de denúncies per poder omplir. Les denúncies també es poden presentar al correu-e gironesantiracista@gmail.com o a l’espai habilitat al web gironesantiracista.wordpress.com

Poden presentar denúncies aquelles persones que hagin estat víctimes o testimonis d’agressions, insults o amenaces; denegació d’accés a un establiment; situacions de maltractament o discriminació en l’àmbit laboral, institucional o per part d’alguns professionals; o pels racistes d’algun partit polític. Les denúncies poden portar identificació de la persona o bé presentar-se de manera anònima.

Objectius de la campanya

Amb aquesta acció, l’Espai Antiracista vol fer seguiment de la realitat social de Salt i Girona i donar suport a les persones denunciants que vulguin defensar els seus drets: donar visibilitat a les discriminacions i restituir els drets de les persones denunciants.

L’Espai Antiracista Salt-Girona està fent tràmits per poder instal·lar bústies a l’Ateneu Eugenienc de Santa Eugènia de Ter, l’Escola d’Adults de Salt, Càritas Diocesana de Girona, Estació Jove i Fàbrica Jove de Salt, Ajuntament de Salt  i als Instituts de Salt (Vallvera, Salvador Espriu i Salvador Sunyer i Aimeric). En algun d’aquests espais, especialment als centres educatius, la presentació de la bústia anirà acompanyada de tallers i/o xerrades per promoure’n l’ús.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

nineteen − seven =

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)