/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 07 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.346 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Cultura > Club lectura Sant Narcís :: Lluís Gil | 30·04·2012

Bases del VII Premi Narrativa Sant Narcís 2012: dotació econòmica de 900 euros per a l’obra guanyadora i de 400 euros per a l’obra finalista

Lluís Gil |

Modalitat: narrativa. Organitza i convoca: Punt de lectura (Associació de Veïns del i Ajuntament de Girona). Col·laboren: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Mnexe impressiona.com, La Tasqueta, Fundació Valvi, Curbet Edicions i El.

> Bases del VII Premi de Narrativa 2012 [clic aquí, pdf]

Participants

Podran optar al VII Premi de Narrativa 2012 les obres de creació literària, originals i inèdites, en llengua catalana i que no hagin estat premiades a cap altre concurs. No hi podran prendre part els guanyadors de les dues últimes edicions del premi. Només s’admetrà una obra per autor.

Premis: 900 i 400 €

S’estableixen un primer i un segon premi, per a una única categoria, sense limitació d’edat. La dotació econòmica dels premis serà de 900 i 400 €, respectivament.

Els treballs hauran de respectar les següents condicions

Els treballs podran ser d’una sola unitat narrativa o podran ser reculls de relats curts. L’extensió dels treballs s’estableix en un mínim de 20 fulls i un màxim de 30, mida DIN-A4. Es presentaran per quadruplicat, escrits a doble espai i per una sola cara i enquadernats amb espiral. El tipus de lletra haurà de ser Arial o Times New Roman, cos 12. Caldrà aportar suport informàtic. A la portada dels treballs haurà de constar-hi obligatòriament el títol de l’obra. S’companyarà un sobre tancat amb les dades de l’autor (nom i cognoms o pseudònim, si s’escau, edat i adreça completa), així com un telèfon de contacte i correu-e (si se’n disposa). Els treballs i el sobre esmentat, s’entregaran o s’enviaran en un sobre tancat en el qual s’indicarà “VII Premi de Narrativa (Punt de lectura)” i el títol de l’obra.

El Punt de lectura -convocant del premi- podrà conservar una còpia dels treballs guanyadors i publicar-los, totalment o parcial, en alguna de les seves publicacions en paper o digitals i/o en d’altres dels col·laboradors [eldimoni.com]. Els treballs guardonats es publicaran al bloc del Club de lectura [clubdelecturasantnarcis1.blogspot.com], al periòdic-e i en el volum II dels Premis de Narrativa (Recull de relats guanyadors), que s’editarà el 2014.

Un cop adjudicats els premis, els treballs no guardonats es podran recollir al Centre cívic de. La presentació de treballs suposa l’acceptació de les bases en la seva totalitat.

Termini de presentació dels treballs: el passat 30 d’abril

El termini de presentació dels treballs es fixa en les 20 h. del 30 d’abril de 2012. Els que s’enviïn per correu (haurà de ser certificat) i arribin fora de termini de la data assenyalada, s’acceptaran si la data d’enviament és la fixada en aquest apartat.

Es lliuraran o s’enviaran a:
Centre cívic
Plaça de l’Assumpció, 27
CP 17005 Girona (Gironès)
Telèfon: 972 237 063

Lliurament dels premis

Els premis seran lliurats en el transcurs de l’acte que es celebrarà el 3 de juny de 2012 (diumenge de la Festa Major), a les 11 del matí, al Teatre del Centre cívic de.

Composició del jurat

El jurat estarà integrat per Núria Martí Constans, escriptora i professora de llengua catalana; Josep Campmajó Caparrós, escriptor i empresari; Damià Bardera i Poch, escriptor i llicenciat en filosofia; i Jordi Masó i Rahola, escriptor i pianista.

Altres informacions

Les presents bases es podran recollir sobre paper al Centre cívic (recepció), de 9 a 13 h. i de 15 a 20 h.; i al Punt de lectura, de dimarts a divendres, de 17.30 a 20 h. Es podran demanar també a lluisgil(arrova)eldimoni.com i es podran consultar i descarregar a www.gencat.cat (cultura i premis literaris) i a El:

> Bases del VII Premi de Narrativa 2012 [clic aquí, pdf]

Qualsevol dubte sobre les bases serà aclarit en el seu moment pel jurat i l’entitat convocant. Per a qualsevol altra informació contactar amb Lluís Gil, coordinador del Punt de lectura i membre de l’AV del (Girona) als telèfons 972 230 790 o 649 438 873 i via correu-e a lluisgil(arrova)eldimoni.com.

Lluís Gil és coordinador del Club de lectura
Lluís Gil Aban és coordinador del bloc Contes al blog, del del Club de lectura Sant Narcís
i del bloc de l’Associació de Veïns del barri de Sant Narcís [lluisgil(arrova)eldimoni.com]

:: Històric 2011

> Lliurats els VI Premis de Narrativa
amb un homenatge al veí Josep Recasens

:: Històric 2010

> L’olotí Miquel Pascal i el narcisenc Oriol Ponsatí-Murlà,
premis de Narrativa 2010 de

:: Històric 2009

> 40 relats originals van optar al IV Premi de Narrativa:
Pau Saavedra guanya el Premi de Narrativa 2009

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)