/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 02 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.461 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Els guanyadors i les obres -a Can Ninetes- del Certamen de pintura ràpida a l’aire lliure de Santa Eugènia de Ter 2013 FOTO: MANEL MOLINAEls guanyadors i les obres -a Can Ninetes- del Certamen de pintura ràpida a l’aire lliure de Santa Eugènia de Ter 2013 FOTO: MANEL MOLINA
: : Cultura > Pintura | 08·09·2013

Celebrat el 2n Certamen de pintura ràpida a l’aire lliure a Santa Eugènia de Ter

Festa Major | Santa Eugènia de Ter

EL PASSAT DIUMENGE 8 de setembre; Santa Eugènia de Ter / Can Ninetes [FOTOS: PABLO LIDOY].

DIBUIXOS: Urban Sketchers, col·lectiu d’artistes a tot el món que dibuixa les ciutats on viuen

Podien participar tots els artistes, majors d’edat, que ho desitgin amb total llibertat de tècnica i estil, podent presentar una obra. El tema serà lliure i el lloc, triat per l’autor, haurà d’estar dins dels límits del circuit marcat per l’organització (Col·lectiu d’Artistes de l’Associació de Veïns) i que correspondrà amb els límits territorials de l’antic municipi de de Ter. Les obres seran realitzades sobre bastidor o suport rígid, no existint dimensions mínimes ni màximes, sent l’escenari de Ter.

TEMÀTICA: El tema obligat serà l’entorn paisatgístic, gents, carrers, edificis i cultura de de Ter, sent necessari que la temàtica reflecteixi o sigui clarament recognoscible.

TÈCNICA: Els estils i tècniques seran lliures (olis, acrílics, mixtes, aquarel·les, esprai).

SUPORT: Ha de ser rígid (llenç o paper sobre bastidor, tauler de fusta) de color blanc o fons d’un sol color i superfície llisa. El suport es presentarà en blanc per al seu segellat en el moment de la inscripció.

PRESENTACIÓ DELS ARTISTES: El diumenge -8 de setembre de 2013- de 9h a 11h en el Centre cívic de, que es troba al carrer, 146, de Girona, per segellar el suport en el seu dors.

L’execució de les obres haurà d’efectuar-se en el transcurs de la jornada, havent d’estar finalitzades per a la seva exposició pública abans de les 17h a, lloc on s’efectuarà la votació i lliurament de premis.

JURAT: El jurat, presidit per David Pradas, serà designat pel Col·lectiu d’Artistes de l’AV i està compost per persones qualificades del món de l’art i la seva decisió serà inapel·lable. El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis establerts, així com concedir esments d’honor.

VEREDICTE: El Jurat podrà visualitzar les obres durant la seva execució i les qualificarà quan es lliurin acabades. El Jurat es reunirà a partir de les 17h del mateix dia 08 de setembre i farà públic el seu veredicte abans de les 18h a la sala principal de. El veredicte serà inapel·lable.

LLIURAMENT DE PREMIS: Es lliuraran el mateix dia de la celebració del concurs a la sala principal de a partir de les 18h.

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES: Les obres quedaran exposades a les sales de i es retiraran el 30 de setembre de 2013. Els participants les podran retirar a partir del dia 1 d’octubre de 2013.

PREMIS: S’establiran els següents premis, no podent ser acumulables: 1r. Premi: 400 € en metàl·lic; 2n. Premi: 200 €; 3r. Premi: 100 €. Entre la resta dels participants es sortejaran lots de material. A tots els artistes participants se’ls obsequiarà amb un aperitiu d’honor.

CESSIÓ DELS DRETS DE REPRODUCCIÓ O DE L’ÚS DE LES OBRES PREMIADES: Les obres premiades quedaran en poder dels organitzadors dels premis, els qui es reserven el dret de reproducció per a ús cultural i promocional de l’Associació de Veïns, fent sempre esment a l’autor o autora. Els autors mantindran els seus drets de propietat intel·lectual. La participació al dit Certament suposa l’acceptació de les bases.

Patrocinat per RES i amb la col·laboració d’HiperPintura;
pintures acríliques, manualitats, teles per pintar, pinzells…
Ctra. Santa Eugènia, 176-178 – Girona – Tels. 972 232 200 i 637 439 912

1
Tinc més informació
Comentaris

Una resposta a “Celebrat el 2n Certamen de pintura ràpida a l’aire lliure a Santa Eugènia de Ter”

  1. […] 12h / Pl. del Barco / CASTELLERS amb els ANGELETS DEL VALLESPIR 9 a 19h / Can Ninetes / 2n CERTAMEN DE PINTURA RÀPIDA A L’AIRE LLIURE 11h / Pl. del Barco / CONCURS DE DIBUIX INFANTIL, SIMULTÀNIES D’ESCACS (Club d’Escacs Santa […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)