/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 21 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.388 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 04·12·2013

Comença la nova senyalització de zones blaves i verdes d’aparcament a Santa Eugènia, Sant Narcís i el Güell·Devesa

El Dimoni | Santa Eugènia de Ter

L’empresa adjudicatària Setex Aparki ha contractat al Grup Mifas per portar a terme les tasques de treball a la via pública prèvies a la implantació del servei. Dilluns -2 des.- van començar els treballs de la nova senyalització de zones blaves i verdes d’aparcament a la ciutat de Girona. Aquesta setmana es pintaran les noves places de zona blava del carrer de i del carrer de Bonastruc de Porta i es repintaran les places actuals de zona blava del. Concretament, es pintaran unes 40 places d’aparcament entre els trams de l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer de la Garrotxa i entre el carrer de les Agudes i el carrer del Bassegoda, a la zona de de Ter, i unes 140 places d’aparcament entre l’avinguda de 20 de Juny i el carrer de Miquel Blay, a la zona de Bonastruc de Porta.

Pel que fa a la nova zona verda d’aparcament a la ciutat de Girona, es preveu que del 9 a l’11 de desembre es pintin les 142 noves places de la zona de les Pedreres i del dijous 12 al divendres 20 de desembre es pintin les 520 places de zona verda al barri del·Devesa. La implantació del servei inclou treballs a la via pública consistents en instal·lar senyalització vertical, pintar les places d’estacionament i instal·lar els nous parquímetres.

L’empresa adjudicatària del servei de zona blava i verda -Setex Aparki- ha contractat al Grup Mifas per realitzar aquests treballs. El nou servei de zona blava i verda, que inclou noves zones d’estacionament limitat, entrarà en funcionament el 2 de gener de 2014. A partir d’aquesta data, a més, entraran en servei també uns nous parquímetres amb noves prestacions que substituiran els actuals a la zona blava del centre de la ciutat. “En aquesta zona, es pintaran les places d’estacionament de zona blava a partir del febrer per no interferir en la campanya de Nadal ni de rebaixes dels comerços”, ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

“El nou servei de zones blaves i verdes permetrà millorar la mobilitat de la ciutat. Actualment estem preparant un web sobre el servei que permetrà consultar en línia si un vehicle té tarifa de resident o tarifa de ciutat a les zones verdes”, ha afegit el regidor Alcalà.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)