/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 19 agost de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.174 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa > 2010 :: Retalls de premsa | 22·12·2010

Afectacions al trànsit als carrers Francesc Rogés, Ramón Turró i Bernat Boades, pel TAV

El Dimoni |

En motiu dels treballs de tractament dels terrenys del subsòl que es fan mitjançant els pous de compensació per a la realització del segon túnel de la futura estació soterrada del tren, els carrers Frances Rogés, Ramón Turró i Bernat Boades veuran afectada la mobilitat.

El proper mes d’abril està previst que la tuneladora Gerunda reprengui l’activitat en el segon túnel que construirà a la ciutat des de la futura estació soterrada de tren al Parc Central fins a Fontajau. Per aquest motiu, en els mesos anteriors és necessari finalitzar els treballs de tractament dels terrenys del subsòl que es fan mitjançant els pous de compensació dels c. Turró, Rogés i Boades.

A conseqüència d’aquestes obres, que poden ser modificades per imprevistos derivats de la meteorologia o qüestions tècniques, la mobilitat a la zona queda afectada.

El 26 de febrer de 2011 es tanca al trànsit de vehicles al c. Bernat Boades, entre els c. Francesc Rogés i Canonge Dorca, i s’establirà el doble sentit de circulació al c. Bernat Boades, des de la ronda Ferran Puig fins al c. Francesc Rogés.

El 7 de febrer s’obrirà al trànsit de vehicles del c. Tomàs Mieras i restablirà el sentit únic de circulació al c. Bernat Boades.

Es mantindran els pous dels tres carrers, que quedaran oberts fins al pas de la tuneladora, previst per al mes de maig. I -finalment- el tancament definitiu dels pous i el restabliment de la circulació en tot el sector, es realitzarà a partir del mes de juny.

Programa d’obres TAV

El programa dels treballs que es duran a terme de dilluns a dissabte -de les 8 del matí a les 9 de la nit-, són els següents:

Carrer Francesc Rogés: els treballs de perforació i injecció es duran a terme fins al 23 de desembre i del 10 de gener fins al 5 de febrer.

Carrer Ramon Turró: el muntatge de la tuneladora vertical finalitza el 17 de desembre. S’excava el pou, del 10 de gener al fins al 5 de febrer. Els treballs de perforació i injecció es duran a terme del 7 de febrer fins a l’1 d’abril.

Carrer Bernat Boades: el 26 de gener es talla la circulació de vehicles entre els c. Francesc Rogés i Canonge Dorca per la reobertura del pou de compensació i es faran treballs de perforació i injecció fins al 29 de març.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)