/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.460 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Torna el casal d'estiu IL·LUSTRACIÓ: QUIM CURBETTorna el casal d'estiu IL·LUSTRACIÓ: QUIM CURBET
: : Cultura > Actualitat | 01·07·2010

Activitats d’estiu (juliol i agost) per a joves i infants a Sant Narcís, al Casal Cassià Costal

Jordi Garcia Torroella |

Com cada any, i ja en seran tres, des de l’Associació de Veïns i conjuntament amb l’esplai de la Parròquia i l’esplai La Patuleia, tenim el gust de presentar-vos les activitats per a infants i joves que organitzem dins el Programa de vacances de l’Ajuntament de Girona.

Enguany, a diferència dels anys anteriors, hi ha un canvi important i és que a causa de les obres de remodelació del CEIP Mare de Déu del Mont, el centre romandrà tancat durant els mesos de juliol i agost, de manera que ens hem vist obligats a buscar una solució alternativa per tal de poder donar el màxim de cobertura als nens/es narcisencs que, des de fa com a mínim dos anys, participen de l’activitat organitzada per l’AV.

Com que sabem que és un fet que ens afecta i afecta també al barri, hem decidit que aquest any els dos casals per a nens/es de 4 a 12 quedaran reduïts a un, però això sí, amb un increment de places important envers els anys anteriors. D’aquesta manera, si l’any passat el Casal Cassià Costal oferia 80 places per a nens/es, aquest any, i ja disposant de l’equipament amb perfectes condicions, obrim el casal amb l’esperança d’arribar a omplir-lo amb 150 places. Val a dir, que quan se’ns va informar que no podríem disposar del CEIP Mare de Déu del Mont, des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Girona se’ns va oferir la possibilitat de fer l’activitat al CEIP.

Després de moltes valoracions agraïm el gest de l’àrea de Joventut però pensem que la idea d’organitzar activitats dins el Programa de vacances de l’Ajuntament de Girona va sorgir de les entitats que treballen en i per el barri, donant cobertura a les necessitats de. És per aquest motiu que tant els monitors/es de l’esplai de la Parròquia com els de La Patuleia, treballaran conjuntament per portar a bon port l’activitat del Casal Cassià Costal. Esperem així cobrir les demandes i necessitats del barri com agraïm la vostra comprensió i dels monitor/es de les diferents entitats.

Aprofitem l’ocasió per recordar que, com als darrers anys, en el Programa de vacances també hi trobareu, per part de l’AV, l’organització del Casal de Joves durant el mes de juliol en el Centre cívic de i el Casal Cassià Costal del mes d’agost.

Gràcies a tots i a preparar-se per passar un bon estiu a.

Jordi Garcia i Torroella és vocal de Joves de l’Associació de Veïns del

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)