/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 07 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.346 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Cultura > Club lectura Sant Narcís :: Lluís Gil | 03·06·2011

Acta del VI Premis de Narrativa Sant Narcís

Lluís Gil |

Avui [05·06·2011] celebrem l’acte literari per excel·lència d’entre tots els que l’Associació de Veïns del, des del Punt de lectura, organitzem en el transcurs del curs.

Un any més, el 6è, hem convocat el Premi de Narrativa i hem continuat tenint una resposta important: 31 participants. Alguns de diverses poblacions de les nostres comarques, d’altres, de més enllà d’elles.

En les bases es van introduir algunes modificacions respecte de les edicions anteriors: algunes de tipus tècnic, d’altres de concepte, totes elles, però, fetes per anar donant més cos al premi. Modificacions no fetes perquè sí, sinó escoltant els consells dels membres del jurat.

Si l’any 2008 publicàvem el llibre que reunia els treballs premiats entre els anys 2006-2008 i manifestàvem la voluntat de fer-ho cada tres anys, l’any vinent, toca. Tornarem a tenir entre les mans un nou llibre i així els que varen ser premiats veuran reproduïts els seus relats en paper imprès, just premi al seu esforç i a haver merescut el premi.

El resultat de les deliberacions del jurat 2011 queda reflectit així

El jurat del VI Premi de Narrativa 2011, format per Núria Martí (escriptora i professora de llengua catalana), Josep Campmajó (escriptor i empresari) i Oriol Ponsatí-Murlà (editor i professor de filosofia), s’ha reunit el dia 3 de juny de 2011, a les 19 h, al Centre cívic de -seu dels convocants- per deliberar a l’entorn dels originals rebuts, en els termes i terminis establerts en les bases del premi, i atorgar els guardons corresponents.

S’han rebut en aquesta convocatòria un total de 31 treballs, que han optat a un primer i a un segon premi, en una sola categoria.

El jurat, atenent als seus judicis i valoracions, han designat:

Atorgar el primer premi, dotat amb 800 € i el trofeu instituït per la organització, a Jordi Masó i Rahola, de la Roca del Vallès, per l’obra: Vint-i-dos microrelats de desamor.

Atorgar el segon premi, dotat amb 400 € i el trofeu instituït per la organització, a Damià Bardera i Poch, de Viladamat, per l’obra: Uns anys de propina i altres contes.

Ha actuat com a secretari del jurat, sense vot, Lluís Gil, coordinador del Club de lectura, convocant del Premi.

Sant Narcís (Girona), a 3 de juny de 2011

Breus currículums dels premiats

Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967) és pianista. Ha actuat per Europa, Amèrica i Àsia, i ha fet més de quaranta gravacions discogràfiques. És professor de piano a l’Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya) i al Conservatori de Granollers. Els seus contes han estat premiats en molts concursos i han aparegut en revistes i reculls col·lectius. Publica assíduament al web Relats en català amb el pseudònim Vladimir i administra el bloc La bona confitura dedicat al microrelat en català. És autor del recull Els reptes de Vladimir (Bubok, 2010) i de la col·lecció de microrelats fantàstics Catàleg de monstres (inèdit)

Damià Bardera Poch (Girona, 1982) és estudiant de Filosofia a la Universitat de Girona. L’any 2007, va guanyar el premi Marià Manent de Poesia de Premià de Dalt amb el llibre El penúltim vòmit (Viena Edicions, 2008). Dos anys més tard, va sortir publicat el seu segon llibre I alguns contes per llegir-los d’amagat (El Cep i la Nansa Edicions, 2010), recull de contes que va merèixer ser finalista del V Premi el Temps de les Cireres al millor llibre publicat en català l’any 2010 per un autor jove (de menys de 35 anys)

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)