/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimecres, 24 maig de 2017 | 3a Època | Pla de Ter (Gironès)
Print Friendly

Els mil i pico

: : Els mil i pico Projecte Arrelarreu: alumnes de l'Aula d'acollida de l'Institut Santa Eugènia expliquen un conte als més petits (vídeo) Un grup de nois i noies de l'Aula d'acollida de l'INS Santa Eugènia van explicar un conte als infants a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. El conte es titulava La llebre i la tortuga. Tota una experiència! Aquí teniu el vídeo (10')

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Escola bressol. Les llistes d'espera no s'han acabat FOTO: DIARI DE GIRONAEscola bressol. Les llistes d'espera no s'han acabat FOTO: DIARI DE GIRONA
: : Paulo Freire > Retalls de premsa | 01·06·2004

60 nens a la llista d’espera de les escoles bressol

Jesús Badenes |

DIARI DE GIRONA > L’equipament que s’està fent a s’obrirà al gener de 2005 amb 52 alumnes. La nova escola bressol de CEIP Mar de Déu del Mont és la segona que més peticions d’inscripció ha rebut, encara que les obres no s’han acabat. L’obertura del centre no es produirà fins a l´any vinent, però ja es comptarà amb una cinquantena d’alumnes.

La llar d’infants municipal del CEIP Mare de Déu del Mont tindrà un màxim de 60 places, segons va anunciar l’Ajuntament. La necessitat del centre públic per a ensenyament de 0 a 3 anys era tan alta que hi ha famílies que havien inscrits els seus fills fins i tot fora de l’edat permesa. Segons el registre de la regidoria d’Educació, es van presentar tres sol·licituds que no complien el requisit de l’any de naixement.

L’Ajuntament de Girona no ha pogut solucionar el dèficit de places d’escoles bressol municipals. La llista d’espera encara tindrà 58 nenes i nens de 0 a 3 anys. Quaranta dels escolars que estan pendents d’obtenir plaça l’esperen a l’escola bressol La Baldufa.

L’Ajuntament ha donat per conclòs el procès de preinscripció i ha donat a conèixer el llistat d’admesos. La nova llar d’infants de, amb 50 places, ha aconseguit incloure tots els alumnes nascuts el 2002 i només hi ha un nen nascut el 2003 que està pendent de plaça. El centre educatiu, que es construeix al CEIP Mare de Déu del Mont, no es podrà obrir fins al gener de l´any vinent.

Pel que fa al centre educatiu d’El Pont, obert l’any passat, hi ha registrats 12 nens en llista d’espera. Aquest centre també disposa d´una cinquantena de places. La situació millora per a la llar d’infants Cavall Fort, de Vila-roja, ja que només 5 dels seus demandants s’han quedat a l’espera de les renúncies. Tot i que La Baldufa de Germans Sàbat és la que més places oferta, amb més d’un centenar, 14 nens del 2002 s’han quedat sense lloc, mentre que 26 del 2003 hauran d’esperar el seu torn o buscar-se un altre lloc.

El procés de matriculació començarà el proper 7 de juny i s’allargarà només quatre dies. Per fer la matriculació cal anar al mateix lloc on es va fer la preinscripció. Es demanen fotos de carnet de l’infant, un fotocòpia de la targeta de Seguretat Social, les dades bancàries i un certificat mèdic. [Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

3 × three =

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)